Interviuri acordate de catre Angela Similea si Gabriel Dorobantu, pentru Radio ArT4U


Artisti ai Casei de productie OVO MUSIC, Angela Similea si respectiv  Gabriel Dorobantu au acordat luna aceasta cate un interviu pentru Radio ArT4U.

In cadrul interviului, Angela Similea a vorbit despre albumele sale, experienta vasta in domeniu, colaborarea frumoasa cu Ovo Music, compozitorii binecunoscutelor slagare ale artistei, succesul de care se bucura alaturi de Ovidiu Komornyik, prietenii din lumea muzicii,…un interviu foarte frumos .Vom reveni cu postarea linkului caci au intervenit niste probleme.

Timp de 21 de minute puteti asculta interviul luat artistului GABRIEL DOROBANTU, un artist cu o vasta experienta in domeniu, Gabriel vorbind despre albumul „Izvorul iubirii” lansat recent pe 27 Mai 2010 la Casa de productie Ovo Music. Pe parcursul interviului vorbeste despre album, despre producatorul Ovidiu Komornyik (caruia ii este recunoscator pentrusprijinul acordat cu lansarea acestui album), despre orchestratorul binecunoscut Emanuel Gheorghe (Fisa), despre compozitori,producatori, artisti, public..un interviu deosebit pentru iubitorii de muzica romaneasca!!!

Puteti asculta cu placere interviul lui Gabriel Dorobantu aici:

http://beta.neogen.ro/audio/view/by/alexia_br/id/672055?_cfga=004

Multumim „alexia_br” pentru publicarea acestor doua deosebite interviuri.Multumim Radio Art4u pentru promovarea unor asemenea valori ..!!

FanClub Ovidiu Komornyik

7 comentarii

  1. Viata de ArT- ist …

    Sunt artişti, noaptea veseli, ziua trişti, care se simt cel mai bine pe scenă, acolo unde începe şi se sfârşeşte lumea lor, acolo unde sunt iubiţi, aplaudaţi şi doriţi. Oameni ca şi noi, făcuţi pentru a ne dărui cu fiecare cântec, cu fiecare clipă, cu fiecare secundă, sufletul lor drag. Nu o dată m-am întrebat ce este în sufletul unui artist atunci când o sală întreagă cântă, aplaudă şi vibrează împreună cu ei. Desigur răspunsul la această întrebare doar ei îl pot da. De aceea trebuie să-i primim cu dragoste şi cu admiraţie şi să le răspundem cu aceeaşi iubire din suflet cu care ei ne înconjoară de fiecare dată la fiecare apariţie.

    Ovidiu Komornyk ….. De fiecare dată , îmi vine să strig : locul 1, locul 1, e cel mai bun cantec pe care l-ai oferit până acum , mereu ultimul e cel mai bun , mereu toate câte sunt ale tale – clasice sau albe – versurile , sunt cele mai bune în cruda , neîndurătoarea vină de-a fi ucis şi a ucide . Căci ne ucizi de fiecare dată , cu ultimul cantec , cu viaţa toată în care mori de drag de roşul ce-ţi curge din capilarele fiecărui accord dăruit nouă spre a decide dacă ne lăsăm ucişi sau pe tine lăsându-te ucisă – la rându-ţi – cu mândrie.
    Ei , da, e o mândrie studiată în cantecul sufletului tău , pe care-l vedem cu toţii prin voal de veşnică mireasă dar tocmai mândria , ea nu ne lasă să ţi-l atingem .E-un perete de cleştar între tine -poeta- şi noi , spectatorii … pe care-i ridici spre-a te întregi pe tine , nefiindu-ţi îndeajuns, totuşi , niciodată ….

    Alexandra & Radio ArT4U

    Apreciază

  2. Un etern îndrăgostit de iubire dragoste, de tot ceea ce este frumos. Eu cred că aceste melodii ale sale, cu versuri superbe sunt numai bune de ascultat atunci CAND VIN ACASA şi când în momentele de NOSTALGIE, îmi aduc aminte de ÎNTAIA VARA şi de ce nu …atunci …când ne-am găsit un SUFLET PERECHE căruia să-i spunem CAT TE IUBESC …

    Apreciază

  3. Un om dedicat permanenţei dragostei şi iubirii, două lucruri nelipsite sufletului său, pe care de fiecare dată le dăruieşte publicului cu toata dragostea – OVIDIU KOMORNYIK

    Un etern îndrăgostit de iubire dragoste, de tot ceea ce este frumos. Eu cred că aceste melodii ale sale, cu versuri superbe sunt numai bune de ascultat atunci CAND VIN ACASA , şi când în momentele de NOSTALGIE, îmi aduc aminte de INTAIA VARA şi de ce nu … de atunci când ne-am găsit un SUFLET PERECHE , căruia să-i spunem CAT TE IUBESC …

    Apreciază

  4. FanClubul Ovidiu Komornyik va multumeste frumos atat pentru mesaj cat si pentru promovarea valorilor muzicii romanesti, intre care se regasesc in mare parte artistii Ovo Music.
    Asemenea bucuria ar fi si de partea noastra, a FanClubului Ovidiu Komornyik si mai mare sa avem ocazia sa il ascultam la Radio Art 4U pe Ovidiu Komornyik atat in cadrul unui interviu dar si cu muzica sa minunata.
    Tot binele din lume si mult mult succes va dorim si noi,
    Fanclubul Ovidiu Komornyik.
    ovidiomania@yahoo.com

    Apreciază

  5. Ganduri frumoase, felicitari si multumiri, cu mare plarece o sa promovam Marii ArT-istii cu care am crescut marea majoritate, vineri de la ora 14 v-a fi invitat Raoul, in cadrul emisiunii „Viata de ARTIST” cu Alexandra. Poate daca si dl. Ovidiu Komornyic, va fi de acord cu mare placere ! Pentru noi …ar fi o bucurie fara margini si fara precedent , sa ii putem lua un scurt interviu , avand in vedere ca melodiile dumnealui ne-au fost , nu de putine ori in viata , sprijin moral si poate … un exemplu de daruire si abnegare totala in dragoste .. Toate cele bune si Va multumim !

    Apreciază

Lasă un comentariu