Fan Clubul Ovidiu Komornyik si-a surprins placut artistul de suflet si in acest an de ziua lui!


okcarte
Dragii nostri, dupa cum probabil bine stiti cei mai multi dintre voi, artistul nostru de suflet OVIDIU KOMORNYIK si-a aniversat marti, 29 ianuarie 2013,  ziua de nastere.
29 Ianuarie este o zi mult asteptata de noi, fanii sai devotati, deoarece incercam sa-l surprindem de fiecare data cu o surpriza cat se poate de placuta.

Nu stim cat de mult am reusit in acest an, dar dupa intalnirea avuta cu artistul nostru de suflet de ziua lui, credem ca il putem declara inca un proiect finalizat cu succes!

In urma cu 3 ani, Ovidiu a primit o prima carte scrisa integral de noi, un jurnal si o istorie a Fan Clubului, completat cu ganduri frumoase si mesaje dedicate artistului nostru de suflet din partea a numeroase personalitati din lumea artistica si mass-media pentru care le multumim inca o data, pentru frumoasa colaborare.

In aceasta a doua carte, El este Personajul principal al unei povesti. Povestea noastra incepe de la „Facerea Lumii ” pana in prezent,  format similar unei povesti clasice doar ca prezinta argumentarea pe care i-o dam noi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce facem, fiind mereu pe urmele artistului nostru de suflet Ovidiu Komornyik.

Cu aceasta ocazie tinem sa ii multumim in mod deosebit lui Radu, pentru aceasta frumoasa a doua colaborare, el fiind cel care a realizat formatul finit al cartii in urma „manuscrisului” primit din partea Fan Clubului Ovidiu Komornyik.

Cei interesati de pregatirea unei surprize asemanatoare pentru cineva drag, le recomandam sa ia legatura cu Radu la datele de contact pe care le gasiti pe pagina sa.

okciteste

Nu doar cartea aceasta i-am daruit-o artistului nostru drag, am completat cu un deosebit aranjament floral realizat de Floraria Royal- Art(Pasaj Universitate).
Nu suntem la prima colaborare cu aceasta florarie selecta, anul trecut tot ei ne-au facut deosebitul aranjament floral.Ne-au surprins placut atat pe noi cat si probabil pe artistul nostru de suflet!
De aceasta data am comandat la Royal-Art un cos cu 45 de flori( 40 irisi si 5 trandafiri galbeni, pentru a predomina culorile lui preferate). Am ales 45 de fire deoarece Ovidiu a implinit 44 de ani.
Le multumim si acestora pentru promptitudinea si seriozitatea cu care ne servesc de fiecare data!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Intalnirea noastra cu Ovidiu a avut loc la studio, la Casa de productie Ovo Music unde ne-am simtit ca in familie si astfel multumim in mod deosebit atat lui cat si intregii echipe pentru calduroasa primire!!!

okcantachitara

Ovidiu, in ideea de a ne face o surpriza, in urma numeroaselor povesti relatate despre activitatea sa artistica, indepand de la debutul pe scenele numeroaselor festivaluri si a Cenaclului Flacara la care a participat, ne-a incantat inimile cu o interpretare live 100%, la „chitara fermectata” care nu lipseste din povestea noastra!

Astfel am ales impreuna cateva piese din repertoriul lui si nu numai, inclusiv cateva dintre melodiile pe care le interpreta in adolescenta cand debuta pe scenele diferitelor concursuri muzicale judetene.
Din propriul repertoriu Ovidiu a cantat „Cand vin acasa„, „Te-am tradat„, „Pe mine cine ma saruta” …e.t.c. si alte cateva refrene necunoscute noua din vremea debutului sau foarte tanar…!

Ii multumim in mod special pentru aceasta surpriza, nimic nu se compara cu bucuria pe care ne-o ofera cand il auzim si vedem cantand, doar asta ne-a atras la el inainte de a il cunoaste ca Om, muzica sa, iar ulterior ne-a „cucerit” prin caracterul, modestia si sufletul sau frumos!

Bucuria noastra a fost si mai mare pentru ca am avut onoarea si placerea sa-i cunoastem si pe cei doi catelusi ai lui Ovidiu, Hachy si Saya.

Pentru mai multe fotografii care redau frumoasa surpriza pregatita artistului nostru de suflet, inclusiv cateva poze care redau imagini cu pagini diferite din cartea daruita acestuia, vizitati pagina sa de facebook OVIDIU KOMORNYIK.

In incheiere il asiguram pe artistul nostru de suflet de pretuirea noastra pentru totdeauna, insotita de cel mai profund respect. Te iubim mult OM, Prieten si Artist MINUNAT!

Fan Club Ovidiu Komornyik

Lasă un comentariu