Ganduri frumoase pentru Ovidiu Komornyik din partea Alexandrei si a colegilor sai de la Radio ArT4U


„Viata de ArT- ist …

Sunt artişti, noaptea veseli, ziua trişti, care se simt cel mai bine pe scenă, acolo unde începe şi se sfârşeşte lumea lor, acolo unde sunt iubiţi, aplaudaţi şi doriţi.

Oameni ca şi noi, făcuţi pentru a ne dărui cu fiecare cântec, cu fiecare clipă, cu fiecare secundă, sufletul lor drag. Nu o dată m-am întrebat ce este în sufletul unui artist atunci când o sală întreagă cântă, aplaudă şi vibrează împreună cu ei. Desigur răspunsul la această întrebare doar ei îl pot da. De aceea trebuie să-i primim cu dragoste şi cu admiraţie şi să le răspundem cu aceeaşi iubire din suflet cu care ei ne înconjoară de fiecare dată la fiecare apariţie.

Ovidiu Komornyk ….. De fiecare dată , îmi vine să strig : locul 1, locul 1, e cel mai bun cantec pe care l-ai oferit până acum , mereu ultimul e cel mai bun , mereu toate câte sunt ale tale – clasice sau albe – versurile , sunt cele mai bune în cruda , neîndurătoarea vină de-a fi ucis şi a ucide . Căci ne ucizi de fiecare dată , cu ultimul cantec , cu viaţa toată în care mori de drag de roşul ce-ţi curge din capilarele fiecărui accord dăruit nouă spre a decide dacă ne lăsăm ucişi sau pe tine lăsându-te ucisă – la rându-ţi – cu mândrie.
Ei , da, e o mândrie studiată în cantecul sufletului tău , pe care-l vedem cu toţii prin voal de veşnică mireasă dar tocmai mândria , ea nu ne lasă să ţi-l atingem .E-un perete de cleştar între tine -poeta- şi noi , spectatorii … pe care-i ridici spre-a te întregi pe tine , nefiindu-ţi îndeajuns, totuşi , niciodată
….”

Alexandra & Radio ArT4U

===========================

Fanclubul Ovidiu Komornyik ii multumeste Alexandrei pentru acest frumos mesaj, pentru gandurile sale de apreciere la adresa artistului nostru de suflet.

Mesajul il puteti gasi la articolul care contine interviul luat de Radio Art4u celor doi artisti ai Casei de productie Ovo Music – Angela Similea si Gabriel Dorobantu.

https://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/2010/06/18/interviuri-acordate-de-catre-angela-similea-si-gabriel-dorobantu-pentru-radio-art4u/#comments

 • Mentionam ca Vineri 2 iulie,  intre orele 14:00-16:00Radio Art 4U va dedica intreaga emisie lui Ovidiu Komornyik si artistul va fi contactat telefonic de acestia pentru a da un scurt interviu pentru fanii sai care asculta Radio Art4u. FanClubul Ovidiu Komornyik le multumeste.

2 comentarii

 1. Poposind pentru o clipa cat o eternitate pe aripile cantecelor de dragoste ale lui Ovidiu komornyik …sufletele se inalta spre infinit, gandul canta si privirile zambesc…
  Cantecele lui Ovidiu komornyik… raman peste timp o eterna declaratie de dragoste, cu care sufletul canta si plange pe note muzicale…. Un artist mare dar simplu….un artist complex pentru care scena e ca o strada a vietii….

  Apreciază

 2. Ovidiu Komornyk … îşi continuă lucrul la melodii într-un mod pe cît de neaşteptat pe atît de natural şi de frumos întemeiat. Colina recentelor construcţii muzicale , împodobită cu temple şi sculpturi, rămîne în picioare ca însuşi sufletul artistului îndantelat de singurătate şi de ruine, implorînd prin neputinciosul strigăt al lui Goethe: “O, mai opreşte-ţi pasul, secundă care treci” însetat de cunoaştere şi de iubire pură, însetat de acel fior care umple Fiinţa …
  ,,
  A mai trecut o zi si eu te-astept sa vii, iubito
  Sa pot sa te ating, sa pot sa te alint, iubito
  Sa simt parfumul tau, sa-ti mangai pleoapele
  Si sa iti spun ce dor mi-a fost de tine.
  Nu am crezut c-o sa-mi lipsesti atat de mult, iubito
  Nu am crezut ca fara tine viata mea nu are rost
  E drept ca nu ti-am spus nicicand ca te iubesc
  Nu am crezut ca pot sa te-amagesc….” – versuri din melodia ,, Cat te iubesc … ‘’

  Frumoase versuri pentru ArT-IST ! Incepe cu o declaraţie de dragoste, păşeşte pe vîrfuri, se repéde în carnea iubirii, îşi aruncă la fel ca pe un catalog pe catedră proclamaţia, apoi se micşoreză pînă la starea de ecou, aşteptîndu-ne să-i ascultăm acordurile muzicale …
  Puterea de expresie , nu este totuşi, numai sufletul ArT-istului , atent la cer şi la zbor, ea îşi înmoaie condeiul creatiei în intimismul discret, în relief şi siguranţă, în contur de lumină. Fiecare gest al ArT-istului este însufleţit de aripi ce-l înalţă, urmărind traiectoria fină a unei muzicalităţi izvorite din sfere egale.

  Alexandra & Radio ArT4U

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s