LA MULTI ANI, OVIDIU Komornyik!!! Te iubim mult!


felicitare blog

29 ianuarie este o zi deosebita pe care o asteptam cu mult drag in fiecare an.
Astazi, cand artistul nostru de suflet Ovidiu Komornyik implineste o frumoasa varsta, avem deosebita onoare si placere sa ne alaturam tuturor celor care ii sunt aproape si sa ii transmitem cele mai sincere si mai calduroase ganduri.
Dragul nostru Ovidiu, iti uram din inima ca in fiecare zi soarele sa rasara in calea ta si drumul in viata sa iti fie incununat de florile succesului!
Sa ne traiesti sanatos, bunul Dumnezeu sa-ti binecuvanteze fiecare clipa cu multa sanatate, pace, iubire, fericire, implinire si oameni la fel de minunati aproape, precum sufletul tau frumos!
Sa ai inspiratia si puterea necesara pentru a bucura in continuare sufletele oamenilor cu harul si talentul tau deosebit, care se regasesc in vocea si compozitiile tale minunate!
Iti multumim pentru ca ne inseninezi viata in fiecare zi!
Admiratia si Pretuirea noastra te vor insoti mereu! Te iubim mult!

LA MULTI ANI!

Cu mult respect si profunda pretuire,

Fan Club Ovidiu Komornyik

2 comentarii

  1. Dumnezeu,când si-a cernut ingerii din cer pe pãmint, a râmas cu tãrâte in mâini.Ce- a fost bun a cãzut spunea l.Blaga.ce noroc pe noi!si asa am dat de ovidiu k.!la multi ani!

    Apreciază

  2. La multi si fericiti ani, Ovidiu, cu multe melodii frumoase care sa bucure sufletele admiratorilor, cu proiecte indraznete, incununate de succes! Mult soare sa-ti lumineze viata, iar bucuriile sa te insoteasca pretutindeni! La multi ani!

    Apreciază

Lasă un comentariu