Propune melodia preferata la „Danutz SRL” si ai sansa sa participi la emisiune alaturi de idolul tau


Echipa emisiunii „DANUTZ SRL” , in cadrul careia vor fi invitati duminica 16 Octombrie Ovidiu si Angela  au lansat pe paginile Facebook dedicate fanilor acestor doi minunati artisti cate o provocare!!!

Aceasta consta in cate un mesaj adresat fiecarei categorii de fani dintre cei doi artisti atat de indragiti.Publicam mesajul de pe fan page-ul Ovidiu K.:

„Danutz S.R.L. Ovidiu Komornyik va fi duminica, de la orele 17.00, in platoul Danutz SRL. Daca esti fanul lui si vrei sa ai sansa de a canta live la tv alaturi de un band, propune o melodie preferata pe pagina de facebook Danutz SRL si te poti numara printre cei trei castigatori care vor veni la noi in platou sa-si interpreteze piesa. In plus, te vom astepta si cu un premiu surpriza 😉 „
Decizia va apartine….!Succes!!!
Mai multe detalii despre editia de duminica 16 Octombrie care-i va avea ca invitati pe Ovidiu Komornyik si Angela Similea gasiti aici.
Pagina de facebook a emisiunii „DANUTZ SRL” unde sunt asteptate propunerile de melodii din partea celor care doresc sa participe in emisiune alaturi de idolii lor este DanutzSRL

Lasă un comentariu