Ovidiu Komornyik in „Galeria romanilor valorosi” din cadrul campaniei „Romanii sunt destepti”! Propune si tu romani valorosi!Noi l-am propus pe al nostru!


Noua campanie a ciocolatei ROM „Romanii sunt destepti”  ne propune ca pana la 1 Decembrie 2011, de ziua nationala a Romaniei sa schimbam sugestiile automate ale motorului de cautare google, tastand formule pozitive de descriere a romanilor, folosind expresii care sa inceapa cu „romanii sunt….”.

Ce ne ramane de facut, este ca pana la aceasta data sa cautam intens pe google „romanii sunt destepti/inteligenti/educati/frumosi…”  sau alte atribute  asemanatoare  folosind expresia „romanii sunt…” insotite de un caracter pozitiv.

Haideti sa fim uniti, sa demonstram ca ne intereseaza imaginea noastra si sa nu ramanem nepasatori!

S-a creat si un site dedicat acestei campanii initiate de Ciocolata Rom pe care va invitam sa-l accesati aici.

Tot pe acest site sunteti invitati sa propuneti romani valorosi: „Români talentaţi, români frumoşi, români valoroşi, români muncitori, români apreciati, români premiaţi, români cu contribuţii imense aduse umanităţii.”

Noi l-am propus pe romanul nostru valoros preferat, artistul nostru de suflet OVIDIU KOMORNYIK, va invitam sa-i propuneti si voi pe cei mai valorosi romani sa demonstram adevarata valoare a tarii noastre!

Lasă un comentariu