Vă reamintim că Ovidiu Komornyik este invitat in ediția specială a emisiunii „Să v-amintiți duminica” dedicată Zilei Femeii, duminică 6 Martie 2010


Dragii nostri, revenim cu aceasta veste buna, pentru toti fanii artistului nostru de suflet Ovidiu Komornyik, in mod special pentru doamnele si domnisoarele care ii iubesc muzica acestuia si-l apreciaza pentru ceea ce este atat ca Om cat si ca Artist.

Ovidiu este invitat in editia speciala a emisiunii „Sa v-amintiti duminica„, dedicata Martisorului si  Zilei Femeii, editie intitulata sugestiv „Martisoare muzicale„, care se va difuza pe National Tv, duminica 6 Martie 2011, incepand cu ora 13:30.

Intregul program al emisiunii, prezentat de indragita artista Corina Chiriac, va fi special pentru Ziua de 8 Martie, astfel ca alaturi de Ovidiu K. in emisiune vor mai fi invitati precum:  Adrian Daminescu, Carmen Radulescu, George Rotaru, Julia si Romeo Saleno, Silviu Biris si taraful Cleante, grupul de copii “Sunetul Muzicii” si Andreea Balan.

Despre artistul nostru drag, Ovidiu Komornyik va putem confirma ca va interpreta trei melodii si speram sa  vizionati cu placere acest martisor muzical daruit tuturor admiratoarelor sale.

Vom reveni cu mai multe impresii si probabil inregistrari dupa emisiune!

Multumim echipei „Sa v-amintiti duminica” si totodata nu in ultimul rand artistului nostru de suflet pentru aceasta frumoasa surpriza daruita in aceste Zile Speciale in care este sarbatorita Femeia.

O primavara frumoasa, tuturor!

 

Fan Club Ovidiu Komornyik

sursa foto: http://www.ovidiukomornyik.ro

Lasă un comentariu