Avantgarde au lansat in 18 si 19 Noiembrie albumul „Nu renunta” produs de Ovo Music.


Joi 18 Noiembrie si Vineri 19 Noiembrie, in cele doua locatii binecunoscute, Esplanada Cora Pantelimon si Galeria Comerciala Carrefour Orhideea formatia Avantgarde si-au lansat albumul „NU RENUNTA„, produs de Ovo Music.

Pe acet nou album  se regasesc 12 melodii, dintre care o mare parte le-a interpretat in cadrul recitalului sustinut de acestia in cele doua locatii:

 • NU RENUNTA” -care da titlul acestui album deosebit.

19.11.2010 – Galeria Comerciala Carrefour Orhideea, sursa video: Ovo Music

Alte melodii care se regasesc pe acest album sunt:

 • Visez
 • Vino
 • Si vei afla
 • Insomniak
 • Head up
 • Povestea mea
 • Nu ma pacalesti
 • Nu-mi pasa
 • Te pot ierta
 • Come back
 • Rain

Si de aceasta data, evenimentul a fost deschis de catre Lucian Nuta, despre care v-am spus mai multe si in articolele lansarilor trecute.(actor, regizor..cu o vasta experienta organizatorica)

Dupa ce au interpretat cateva dintre melodiile care se regasesc pe acest album, tinand publicul activ, aplaudand continuu si dansand pe muzica acestora, cei sase membri ai formatiei Avantgarde , au interpretat si melodia „Alina viseaza” care i-a consacrat si le-a adus succesul in anul 2003,in cadrul Festivalului de la Mamaia, unde au castigat trofeul de la sectiunea Creatie.

dar si „Am fost nebun

Doua melodii interpretate de Avantgarde, care s-au bucurat de un real succes,atat la vremea debutului acestora, dar si astazi, cand publicul canta si traiesc alaturi de acestia ceea ce transmit prin muzica lor.

Inafara melodiilor proprii, mai noi..sau mai vechi, Avantgarde au interpretat si doua cover-uri internationale, demonstrand astfel ca pot canta orice altceva din genul muzical interpretat de ei.

Pe tot parcursul recitalului Formatia Avantgarde a prezentat titlurile melodiilor de pe albumul „Nu renunta” ,amintind ca acest album poate fi o poveste de gen : „Nu renunta”, „Vino” ..si „Vei afla”,..”Povestea mea”.

Recitalul s-a incheiat cu mult asteptata sesiune de autografe, de care s-au bucurat din plin fanii Avantgarde si nu numai, respectiv toti iubitorii genului,prezenti la frumosul eveniment.

Fotografiile sunt de la lansarea din Esplanada Cora Pantelimon.

FanClubul Ovidiu Komornyik felicita trupa Avantgarde si le doreste mult, mult succes in continuare..si nu in ultimul rand pe artistul nostru de suflet Ovidiu Komornyik si intreaga sa echipa Ovo Music, carora le vom ramane mereu alaturi neconditionat!

===========

Mai multe fotografii de la eveniment gasiti pe pagina de Facebook – FanPage-ul Ovidiu Komornyik:

http://www.facebook.com/pages/OVIDIU-KOMORNYIK/139153672928?ref=ts#!/album.php?aid=257684&id=139153672928

Puteti comanda albumele Ovo Music online, de pe site-ul Casei de productie http://www.ovomusic.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s