„Şansă pentru suflete”, un spectacol pentru animalele fără stăpân


Primaria Sectorului 2 se implica in promovarea adoptiilor animalelor de pe strada, si organizeaza pe 30 oct 2010, ora 11.30 in Parcul Plumbuita (intersectie Colentina cu D-na Ghica) un spectacol eveniment numit “Sansa pentru suflete“.

….

Spectacolul “Sansa pentru suflete” este organizat impreuna cu Fundatia Romana de Folclor, Valeria Arnautu si Monica Davidescu, si are ca scop sustinerea cauzei animalelor fara stapan. Printre artistii invitati se numara: Aurelian Temisan, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyik, Mihai Traistariu, Miki, Alb-Negru, Victor Iyla, Valeria Arnautu, Elisabeta Turcu, Saveta Bogdan, Steliana Sima, Vasile Ciobanu, Stefania Rares si trupa de dans Trouble Crew.

Artistii va ofera un spectacol facut cu tot suflet, din drag pentru animalele abandonate sau in suferinta. Veniti sa aflati cum le puteti ajuta, chiar daca nu le puteti lua acasa.

Va asteptam cu spectacol de calitate, cu animalute de adoptat si cu informatii pretioase.

Data: 30 octombrie, 11.30

Campanie de adoptii animale

Parcul Plumbuita (intersectie Colentina cu dna Ghica)

sursa: http://www.goingout.ro/adoptii-animale-sansa-pentru-suflete/

,

3 comentarii

 1. Multumim pentru aprecieri ..
  Nu cunoastem ordinea intrarii artistilor pe scena..
  Asa cum am mentionat si in finalul articolului,…inca nu am primit in mod direct confirmarea artistului nostru de suflet….. „dar avand in vedere sufletul sau deosebit nu e cazul sa ne indoim de prezenta acestuia, pentru a sustine campania de adoptie a animalutelor fara stapan.”
  Aurelian Temisan ne-a confirmat pe facebook ca doar Tavi Clonda va lipsi, cel care l-a anuntat ca nu poate onora invitatia dupa ce au fost finalizate afisele….
  Avand in vedere numarul destul de mare de artisti..nu credem sa cante mai mult de 2-3 melodii.., dar nu cunoastem detalii, dupa cum se observa articolul este preluat de pe alta pagina..nu avem detalii suplimentare..

  Apreciază

 2. As avea cateva intrebari. Stiti cumva daca vor aparea pe scena in ordinea de mai sus? Sau macar cate melodii vor canta? Macar Ovidiu Komornyik. Multumesc anticipat! Si mai multumesc si ca ne tineti la curent cu toate aparitiile lui Ovidiu Komornyik.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s