Despre concertul Luciei Bubulac,..preluare Media..


Lucia Bubulac  si-a lansat primul album de muzica usoara. Alaturi de Lucia, la evenimentul organizat la Palatul National al Copiilor din Capitala au urcat pe scena nume mari ale muzicii si teatrului romanesc, precum Felicia Filip, Ovidiu Komornic, Laurențiu Cazan, Gabriel Dorobanțu, Gheorghe Gheorghiu, Alexandru Arșinel și Cristina Stamate.

sursa video1: National 24 Plus

Compozitorul Ovidiu Komornic, care a si produs acest album la casa sa de discuri, spera ca muzica romaneasca de calitate va fi difuzata tot mai mult la posturile de radio romanesti.

OIDIU KOMORNIC, compozitor „Este un disc cu 10 cantece romanesti si as vrea sa mentionez in primul rand ,sa le multumesc partenerilor media,e vorba de national fm post care difuzeaza suta la suta muzica romaneasca.”

Primul album al Luciei Bubulac, intitulat „Doi trecatori „, mai conține și un trio inedit, melodia “Împreună vom fi mai puternici”, unde Lucia cântă împreună cu cei doi copii ai săi, Daria și Rares Crișan.

sursa: http://www.n24plus.ro/stiri-social-economic/fosta-sotie-a-lui-catalin-crisan-lucia-bubulac-si-a-lansat-primul-album.html

================

sursa video 2: Can Can

1 comentariu

  1. A fost un spectacol superb,melodia celor 3 a patruns in inima spectatorilor.Pe parcursul spectacolului am vazut pe chipul multora lacrimi,a avut o incarcatura acest spectacol.A fost superb si nu-mi pare rau ca am dat 70 d elei pe bilet a meritat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s