Ovidiu Komornyik va deschide din 1 Iunie, inca doua standuri OK, in Centrul Comercial Orhideea din Bucuresti si respectiv Casa Verde din Mamaia.


Ovidiu Komornyik aduce surprize noi fanilor sai si iubitorilor de muzica usoara romaneasca.

Artistul va deschide la 1 Iunie, urmatoarele doua noi standuri OK, in Centrul Comercial Orhideea din Bucuresti si respectiv la Shopping Center Casa Verde din  Mamaia.


Asadar, cand veti merge in aceasta vara in concediu la mare, nu ezitati sa vizitati standul OK, din incinta Shopping Center-ului Casa Verde din Mamaia.

Va reamintim ca de la standurile Ok puteti achizitiona atata parfumuri din colectia „OK Perfovo” cat si albume produse de Ovo Music.

Colectia de parfumuri „OK Perfovo” ..asa cum s-a mai mentionat, contine 70 de nuante destinate sexului frumos si 40 de nuante destinate domnilor.

Cu siguranta veti gasi parfumul dorit in aceasta gama larga si va va insoti in activitatea dumneavoastra de zi cu zi (la serviciu, la plimbare, la o intalnire de afaceri, o petrecere sau o iesire cu prietenii).
Folosind parfumurile „OK Perfovo” cu siguranta veti avea mai multa incredere in dumneavoastra si nu veti trece neobservat/a. Este o colectie care va lasa o amintire placuta si celor care sunt in compania dumneavoastra!!


Te ingrijorezi ca vine vara? Canicula este problema care te framanta? Atunci, cu siguranta ai gasit solutia: Colectia de parfumuri „OK Perfovo” este prietenul care l-ai cautat demult si acum te asteapta sa iti fie alaturi in fiecare zi!Incearca-l, este pur si simplu Ok!!Nu vei regreta!!!

Din 1 iunie Standurile OK vor putea fi vizitate in trei locatii diferite:

  • Esplanada Cora Pantelimon, Bucuresti.
  • Centrul Comercial Orhideea, Bucuresti
  • Shopping Centar CASA VERDE, Mamaia.

sursa foto: pagina de facebook „OK Perfovo”.


1 comentariu

Lasă un comentariu