Ovidiu Komornyik si Angela Similea au interpretat doua melodii, Joi 20 Mai la Sala Palatului, in spectacolul „Viata pentru viata”


Acest spectacol caritabil a inceput la cateva minute dupa ora 19:00.In deschidere s-a vorbit despre cancerul de diverse tipuri si modalitatile de prevenire si tratare a acestei boli.
Ulterior, artistii au inceput sa isi sustine microrecitalele de cate doua piese pentru fiecare.

Din pacate, inca de la prima melodie, publicul din primele randuri in mare numar au „fugit” cat mai in spate datorita problemelor de sunet care ii deranja. Oricat au incercat cei din sala sa faca semne organizarii spre a atrage atentia ca sunetul deranjeaza…se pare ca nu s-au putut face intelesi…

Salvarea noastra, a celor din sala, cel putin o spun in nume personal, ceea ce am simtit..a fost cand pe scena au aparut Ovidiu Komornyik si Angela Similea, insotiti „la butoane” de profesionistul Vova (Vladimir Sergheev) – baterist in trupa lui Ovidiu Komornyik – „OK Band” si totodata Inginerul de sunet al Casei sale de productie – OVO MUSIC.


Ii multumesc si pe aceasta cale lui Vova, caci ne-a „salvat” urechile si am putut asculta cu drag minirecitalul sustinut de Ovidiu Komornyik si Angela Similea. In timpul interpretarii acestor doi artisti deosebiti, sunetul a fost bun si atmosfera evident era cu totul alta, fiind incantati cei din sala.Ei au cantat si incantat publicul prezent la acest spectacol cu doua melodii „De dragul tau” si respectiv „Fara dragoste” .

Daca la alte spectacole la Sala Palatului, cand a mai sustinut recital artistul meu preferat Ovidiu Komornyik am stat cu placere pana la sfarsit..sau cel putin aproape de sfarsit, seara trecuta a fost singura exceptie ..cand dupa recitalul lor am plecat, deoarece nu am mai dorit sa imi asum riscul sa vizionez si ascult in continuare spectacolul in conditiile anterioare recitalului lor.

Felicitari OVIDIU Komornyik, Felicitari dnei.Angela Similea …si NU in ultimul rand Felicitari insotite de multumiri pentru profesionalismul demonstrat si de aceasta data lui VOVA!!!

Nicole_OvidioMania

Lasă un comentariu