Ovidiu Komornyik, la 20 de ani de cariera a lansat albumul de autor "De dragoste".(video)


Ovidiu Komornyik, la 20 de ani de cariera a lansat albumul de autor „De dragoste”, pe care se regasesc cele mai frumoase melodii compuse de acesta, de-a lungul timpului.
Va postam cu mare drag inregistrarea stirii difuzate de National tv, referitor la acest eveniment minunat, care a avut loc vineri 7 Mai 2010 la Galeria Esplanada Cora Pantelimon.


FELICITARI OVIDIU Komornyik!!! Felicitari artistului nostru de suflet si ii dorim ca Bunul Dumnezeu sa ii daruiasca sanatatea si puterea necesara sa compuna, sa cante si sa ne incante in continuare muzica pentru suflet..cum stie atat de bine sa o faca!!!
ITI MULTUMIM OVIDIU Komornyik ..tie si Bunului Dumnezeu ca existi si ne faci viata mai frumoasa..!!!

FanClub Ovidiu Komornyik.

1 comentariu

  1. Frumoasa intrebare…,,Cand au trecut 20 de ani ?!De atata timp Artistul ne dezvaluie prin muzica drumul spre armonie si liniste sufleteasca…si-a conceput melodiile , versurile, interpretarea …isi simte creatia si o stapaneste ca un mare profesionist. Arta Lui este un duhovnic implacabil care ne este alaturi in toate starile noastre sufletesti si ne ofera echilibru.Stau si ma intreb pentru a mia oara…oare cate renuntari, cate greutati, cate bucurii a trebuit sa traiasca Artistul in acesti 20 de ani ca sa atinga perfectiunea ? E usor sa privesti din afara, e usor sa aplauzi si sa te bucuri, dar cand faci aceste lucruri trebuie sa realizezi ca pe fruntea aceea fierbinte au curs picaturi de sudoare…Trebuie o suta de flori pentru o picatura de parfum !ITI MULTUMIM OVIDIU KOMORNYIK !MERGI INAINTE!E DRUMUL TAU !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s