Concert "De dragul tau" – Deva – Ovidiu Komornyik si Angela Similea (video)


V-am postat filmari de la Petrosani..si iata ca acum avem..mai putine ce-i drept ..si inregistrari video de la Deva, din concertul sustinut de Ovidiu Komornyik si Angela Similea.

Aceste filmari sunt realizate de catre Nicole, o alta membra a FanClubului Ovidiu Komornyik si apartin exclusiv FanClubului artistului.

In cazul in care vor fi preluate pe alte pagini avem rugamintea sa se respecte sursa, mentionandu-se adresa acestui blog dedicat artistului.
Vizionare placuta va dorim!

Fanclub Ovidiu Komornyik.

3 comentarii

  1. Sunt din Arad si am fost cu familia mea la acest spectacol.Ne-am dorit mult sa ii vedem pe acesti doi artisti live si iata ca am avut aceasta onoare..Am fost la Deva si chiar mi-a placut mult de tot.Imi pare rau ca din graba …am uitat aparatul acasa dar ma bucur ca am gasit pe acest blog frumos fotografii si video de la concerte..Va multumesc pentru toate articolele postate si va felicit..!FELICITARI D-lui OVIDIU si dnei.ANGELA, mult succes!!

    Apreciază

  2. Felicitari pentru acest frumos blog si pentru devotamentul fata de idolul vostru.E de admirat….bravo voua!!Felicitari lui, d-nei.Angela si intregii trupe!Succes atat voua ..cat si lor!Multumesc pentru video si foto de la spectacole si pentru tot ce postati, va citesc cu drag in fiecare zi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s