LA MULTI ANI, DUMI si DEEA!


In acest weekend 4-5 iulie 2009 „OvidioMania”, respectiv FanClubul OVIDIU Komornyik sarbatoreste mai mult ca oricand, deoarece doua dintre membrele Fanclubului isi aniverseaza ziua de nastere.

Cele doua sarbatorite ale noastre din acest weekend sunt: DUMI care isi va sarbatori ziua de nastere sambata, 4 IULIE 2009 si respectiv DEEA, care isi va sarbatori ziua de nastere duminica 5 IULIE 2009.

DUMI si Deea , va dorim ca viata ta sa va fie calauzita de bunul Dumnezeu numai cu impliniri pe toate planurile!! Sa fiti fericite si toate dorintele voastre sa devina realitate!!!MULTA, MULTA SANATATE, NOROC SI TOATA FERICIREA DIN LUME VA DORIM!! VA IUBIM!


DUMI, iti multumim tie si Bunului Dumnezeu ca existi si ne faci viata mai frumoasa prin simplul dar totodata atat de pretiosul fapt, ca ne-ai deschis „usa” spre o lume minunata plina de magie si suflete calde, spre lumea minunata a celui care ne-a unit prin muzica sa si datorita caruia suntem mereu aproape, lumea lui OVIDIU KOMORNYIK.

DUMI, iti multumim din suflet pentru absolut tot ceea ce ai facut pentru Ovidiu Komornyik si Fanclubul sau si iti vom ramane vesnic recunoscatoare tie si lui Ovidiu pentru ca ne-ati oferit sansa sa traim intr-o lume de basm. TE IUBIM DUMI, LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA!!!

DEEA, in primul rand iti multumim ca ai avut placerea in urma cu aproape un an, sa te alaturi acestei familii unite sub un singur nume „OvidioMania” si ca ti-a facut placere sa ramai mereu alaturi de noi si de cel pentru care formam o echipa OVIDIU Komornyik.

Multa, multa sanatate iti dorim din tot sufletul Deea si fie ca tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!!La multi ani, Deea!! Te iubim!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s