Ovidiu Komornyik ne-a adus primavara!


Da, a venit primavara si de asta, daca nu ne-am convins in 26 Februarie, in ziua lansarii albumului „Carari de maci” al Zoiei Alecu, cu siguranta ne-am convins de 1 Martie, cu ocazia martisorului cand National tv ne-au oferit o editie speciala a emisiunii Corinei Chiriac „Sa v-amintiti duminica” ,editie dedicata martisorului, unde invitat a fost desigur si OVIDIU Komornyik.

Aici Ovidiu a prezentat albumul recent lansat al „Corinei Chiriac”, fiind un best of intitulat „Printisor martisor” si totodata albumul lansat cu cateva zile inainte al Zoiei Alecu „Carari de maci”.
A fost apreciat si a primit cele mai frumoase cuvinte atat din partea Corinei cat si a altor colegi invitati in emisiune, pentru ceea ce face el pentru muzica romaneasca, prin acestor artisti deosebiti la Studioul sau de inregistrari „OvoMusic” .

A interpretat „Pe mine cine ma saruta” si piesa „Iarta-ma”, in prima auditie intr-o emisiune tv care asigura coloana sonora a genericului a unui serial de mare succes „Fetele marinarului .
A fost o frumoasa surpriza de martisor pentru noi fanii sai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s