Lansare "Carari de maci" – Zoia Alecu -26.02.09


Hello …

Am ramas putin in urma…
Acum am de gand sa va povestesc despre lansarea albumului „Carari de maci ” al Zoiei Alecu, lansare ce a avut loc pe data de 26 Februarie, la ora 18:00, in clubul Pat din Bucuresti.Albumul cum era si firesc, a fost inregistrat la „OvoMusic” – casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik.
La aceasta lansare au participat numerosi jurnalisti si colegi de breasla ai Zoiei, printre care amintesc cateva nume: Mircea Baniciu, Mircea Vintila,Vasile Seicaru, Florin Chilian,Doru Stanculescu, Bogdan Bradu,Mircea Bodolan,Crina Mardare si multi altii.
Zoia a mentionat ca este al II-lea album de autor, inregistrat tot la OvoMusic, casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik, dar la o diferenta de 2 ani, un album de celalalt.
Albumul poarta numele „Carari de maci”- singura piesa veche, fiind si piesa preferata a mamei sale in amintirea careia a lansat albumul cu acest nume.

Zoia a oferit publicului sau din Clubul Pat care au asistat la aceasta lansare un recital care a continut toate piesele de pe acest nou album,dar cu bis in mod special la piesele „Vino aici” si „Carari de maci”.Bis-ul a fost cerut cu mare insistenta de catre Doru Stanculescu si sustinut cu aplauze de catre publicul prezent la lansare.
Atmosfera a fost cu totul deosebita si m-am bucurat totodata si de o revedere cu artistul meu preferat si cei din echipa „OvoMusic”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s