…Cateva momente in compania unui om deosebit
Dupa ce s-a incheiat lansarea albumului „Carari de maci” al Zoiei Alecu, eu si Dana am stat cateva minute alaturi de cel care pe langa artistul nostru preferat, il consideram totodata si un foarte bun prieten pentru ceea ce este ca om si cum stie sa se faca apreciat de catre ceilalti.

Ovidiu a avut amabilitatea de a ne da cate un autograf si pe cd-ul Zoiei, ..nu ma intrebati al catelea ca nici nu mai am idee…dar nu conteaza acest lucru….

El ne-a povestit despre planurile sale din viitorul apropiat, despre turneul „De dragul tau” ce il va continua impreuna cu Angela Similea, despre programarea lansarii noului sau album ce va apare undeva pe la inceputul verii, despre inregistrarile unui nou videoclip pentru piesa „Iarta-ma” ce asigura coloana sonora a genericului serialului „Fiicele marinarului”, despre viata sa artistica si asemenea despre noi si planurile noastre apropiate in ce priveste atat in particular cat si despre „OvidioMania” – FanClubul Ovidiu Komornyik.

Multumesc Dana ca ai avut placerea sa impartim aceasta bucurie si asemenea multumesc din suflet OVIDIU pentru tot!!Multumim intregii echipe Ovo Music si tuturor care i-au fost alaturi lui Ovidiu in acea seara deosebita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s